Het lekkerste ijsje op stok

Speciaal geselecteerde ingrediënten en producten met een bijzondere smaak maken onze ijsjes uniek. Zo wordt er geen geraffineerde suiker maar rijststroop en kokosbloesemsuiker gebruikt als zoetmakers. De namen van de ijsjes geven slecht een deel van de smaak weer want het interieur is de echte verrassing. Ook de buitenkant heeft zijn eigen karakter en maakt het ijsje tot een uniek geheel.

Hazelnoot macadamia

Is gemaakt van paté van cluizel met verse macadamia noten. Karamel ijs met daarin stukjes gecarameliseerde hazelnoot. Het ijsje is doorgehaald met Valrhona chocolade en hazelnootolie.

Banaan pinda

Gekonfijte sinaasappel met roomijs van geroosterde pinda’s. Roomijs van banaan met een vleugje kokos en nootmuskaat. Doorgehaald door gelei met banaan en stukjes sinaasappel.

Bergamot cassis

Lekker gemarineerde casisbessen met cassis de Bourgogne sorbet ijs, roomijs van Bergamot. Het ijsje is doorgehaald in paars gekleurde ivoiren chocolade van valrhona met daarop limoen krokantjes.

Mango passie vruchten

Stukjes gemarineerde alphonso mango en rode peper. Sorbet van passievruchten. Sorbet van Alphonso mango’s. Het ijsje is doorgehaald door mango gelei met krokante mango en stukjes passievrucht.

Aardbeien hibiscus

Krokante stukjes aardbei met yoghurt hibiscus roomijs. Sorbet gemaakt van een mix van Senna aardbeien, Mare de bois aardbeien en mandarijnen sap. Het ijsje is doorgehaald door een aardbeien gelei met stukjes krokante aardbei en limoen.

Melkchocolade tonkabonen

Een stevige toffee in het midden gemaakt met valrhona chocolade. Tonkabonen roomijs vanille, kers hooi amandelen. Daar heeft het iets van weg. Roomijs gemaakt van drie soorten valrhona ijs. Het ijsje wordt weer doorgehaald door oa. Caramelia van Valrhona met daarop een koffie crunche. Voor velen is dit ijsje de ultieme beleving.

Yoghurt bosvruchten

Gemarineerde frambozen met Beriolette sorbet. Sorbet gemaakt van bosvruchten met viooltjes. Verse volle yoghurtsorbet. Het ijsje is doorgehaald met aardbeien chocolade die is vermengt met ivoiren van Valrhona.

Abrikoos amandel

Boerenmeisjes compote met amandel roomijs. Sorbet van abrikozen en
mandarijn. Doorgehaald door heldere gelei met abrikozen en stukjes gerookte amandelen.

Mascarpone matcha thee

Gemarineerde kersen met sorbet van matcha thee en mandarijn. Roomijs van mascarpone. Het ijsje is doorgehaald door groen gekleurde ivoire chocolade van Valrhona met crunchie yoghurt.

Mandarijn kalamansi

Gesuikerde gember op het stokje met daaromheen kalamansi roomijs,  kalamansi stamt vermoedelijk af van de kumquat en de mandarijn. Mandarijn sorbet met een beetje abrikoos voor de body en dit ijsje is doorgehaald door blanke gelei met daarop gesuikerde gember stukjes.